E198: Sepi...

Current Mood:
Time: 7.04 am
Date: 1 July 2008

Assalamualaikum... yes!
Sepatutnya ini adalah entry semalam!
tapi pe nak buat... aku ngantuk giler smlm
mata nieh dah xmampu terbuka dah... kenapa?
ehhe... smlm aku pi tgk movie ngn adik aku
tp sblm dpt tgk movie aku terpaksa melakukan bohong sunat!
bukan bohong mak aku la... bohong dak botak lor
kalu tak... die akan jadi org kuning*digi... i follow you!
bkn xnak bawak... tp aku takut die boring dlm panggung tu
kalu nk pi tgk citer animasi ke xpe gak... nie nak layan sepi
dah ler dak botak tu bukan dlm kategori sepi!
aku pun bohong la die kononnyer... aku ngn my bro nk pi spital
tgk wa sakit gersang! ngeh3
wa=wayang... sakit=penyedap citer... gersang=sepi!
tu la die maknanyer wa sakit gersang cik iera oiitt!
hahaha... dan pembohong aku berjaya stelah diumpan ngn KFC
aku promise nk bli chicky Meal kt dier... mmg aku beli pun
bkn kat dier jer tp suma la...
abis 50 hengget utk KFC and 20 hengget utk wayang
yelah... kalu aku xblanjer adik aku tu xnk ikut tgk la
yg minat citer melayu nieh aku... adik aku kureng sket!
tp pasal aku blanjer tu yg die nak tu
next movie pastinyer I'm Not Single!
aku nie kureng sket tgk citer luar... tak tau la nape
kalu citer pasal life or animasi okeylah
tp kalu citer yg 'xmungkin jadi di dunia nyata nieh'
aku mmg malas nk layan sgt...
malaysia pun ade filem cmtu pe*Cicakman
Yes! aku memang peminat filem Malaysia!
aku memang penyokong filem Malaysia!
sape lg nak sokong filem Malaysia kalu bukan rakyat negara tu sendiri!
xkisah la kalu org nk kata aku ape...
tp kalu filem seram jer... malay ke... luar ke..
mmg aku tggu nk download jerk.. kalu ajak pi panggung
tobat aku xpi... biar la aku layan kat skrin lappy jer
xde lar besor sgt... ngn suara pun aku lei slowkan..



okeylah... balik pd citer Sepi tu
aku bukan pe... selalunya aku tggu kat tenet jerk
yg blei download free nieh... tp utk citer Sepi nieh
aku rasa teruja nk tgk... pslnyer...
kesan Cinta + aku mmg sepi pun!
hahaha... yelah tu kan...
aku jadi nak tgk sgt2 bla tgk trailer kt tb...
trailer tu betul2 berkesan dlm aspek tarikan!
skrg aku paham ape yg lect aku pernah kta dlm kelas IMD dlu
Bla nk wat CV ke.. poster ke... wat bagi bla org tgk benda tu
org rasa tertarik+teruja utk tahu ape yg kite nk sampaikan...

Aku nie nak komen say ok or tak.. jwpn aku ok la
sbb aku mmg xreti say xok psl pd aku suma citer ok jerk!
kalu x xkn org nk tayangkan?
cuma pd aku Cinta this da best!
tp Sepi still special... psl citernyer bermula dri satu kemalangan
tiga kisah dirangkai utk satu kemalangan!
dan dari satu kemalangan tercipta tiga kisah!
*kalu korg xpaham... aku lg xpaham dgn ayat kat atas nieh!
dah la... xnk citer panjang..
nak tahu bst... xbest pi la panggung
or mcm yg slalu aku wat.. tunggu jerk masuk tenet
pastu download! ngeh3

Adam - aku mengerti rasa sepimu!
Imaan - hidup dlm kenangan mmg menyiksakan!
Khalif - mengapa hadir sekadar bayangan?
Asyraf - kesepianmu wat aku rasa simpati!
* hmpr nk nangis psl kau Asyraf

ehhe... aku still dlm mood 'sepi'
ingt lg ayat Adam... " mengapa bertemu untuk berpisah?"
and suka sgt puisi sepi nieh...

"... bisikku pada bulan
kembalikan
temanku, kekasihku, syurgaku

tanpa dia malam menemaniku
sepi memelukku

bulan, jangan biar siang
biar malam ini kelam
biar ia sepi sepertiku..."

E197: Epy + Sedih = Xbest!

Current Mood: Terbang bebas Hati Terkurung!
cewah.. mood xbleh blah!

Aku masih di dunia yg lain
huh... ati aku nieh berdebar semacam jerk!
huhuhu... rasa itu mula melingkar hatiku
rasa yg slalu kembali saat *sesuatu yg best akan tinggalkan aku
ye ke? or ayat tu kena ubah sket...
rasa yg slalu kembali saat aku akan tinggalkn *sesuatu yg best?
errm pape jelah... forget bout that
aku tau knape nie suma jadi
sumanyer berpunca dri surat from kolej pg td..
ada benda yg aku suka and xsuka dlm surat tu
yg aku suka is... tarikh register ditukar ke 10 aribln =)
yg aku xsuka is... senarai subjek yg bakal aku kena tempuhi utk sem 3 nieh!
huh... menyeramkan psl bleh dikatakan kelima2 subjek tu is not my feberet!
subjeknye ialah...

Digital Audio Video =|
Digital Animation =|
Publishing on the World Wide Web =*gulp
Communication Skills II =(
Fundamental of Accounting =*argghh!

menci! menci! menci!!!
Tengok? Sumanya subjek memboringkan
xpecially CS2 and FOA!!!
tp ada lg satu yg wat aku skit epy la


adiah for Alaf21 dh sampai pg td
cam tau2 jer aku bru dok plan nak pi bli novel bru
ngeh3... so cancel la jap
next week la aku bli... last novel b4 cuti *sem berakhir!

*ada kena mengena! pk sndri!=P

E196: Final EURO 2008



Assalamualaikum... ngeh3
nie posting khas pasal bola...
walaupun aku harus terima hakikat yg Jerman dah kalah
alah... spain menang nasib jerk tue.. hahaha
bkn pe... Jerman kecian kan Spain tu

yelah... dah 44 tahun nntkan piala tue kan...
tp aku tetap sayang Jerman!
pasal lepas jer gol tunggal tu...
dorg dah xkasi bola tu cium pintu gol dorang lg
thanks kerana masih menunaikan harapanku yg satu itu
iaitu... Jerman xdibelasah teruk!
macam yg org2 nie wat ramalan.. =P
konon2 Spain nak blasah Jerman
3-0 la... 3-2 la...
thanks pd penjaga gol... walaupun aku agk geram ngn dier nieh!





first pic tu la gmbr saat2 harapanku mula berkecai
wah3... ayat xbleh blah...
time nie aku masih berharap yg Jerman dapat wat gol
tp lepas 2 kali sepak xmasuk dan tamat jer separuh masa pertama
aku dah masuk lam bilik and on lappy aku
tp aku still tgk gak la... kejap2
mana lei xtengok langsung...
and bla dah tinggal 30 minit terakhir
aku cuma wat harapan
yg Jerman xkan izinkan bola tu cium jaring gol lg!

Ehhe... aku nieh nak kata fanatik bola sgt tu tak la
tp aku suka tengok bola
kalu tempatan punya bola pasti la aku sokong
negeri terchenta, Kedah!
kalu dunia nieh... aku suka tgk England, Jerman :-) and MU

ehhe... bla tgk final td ingat lak time FIFA02 dlu
time tu aku form 1 and tggl kat hostel
ingt lagi bla abg2 senior pi merayu kat warden
minta nk tgk bola kat Dewan Makan Asrama
merayu2 gak lar b4 Pak Krie benarkan ktorg tgk bola
tp bersyarat lor... lei tgk khamis mlm jumaat ngn jumaat mlm sabtu jer
pasal xskolah... mmg gamat la DM asrama tu

and ada 1 mlm tu bla abg Mizi agar aku join dier tgk bola
walaupun tv dlm DM tu kecik... xbesar pun
tp suasana tu best lebih2 lg bla masuk gol
mmg sronok la... ditambah lak ngn makcik DM yg best
siap dibancuhnya teh O panas + roti kering
bebudak girl yg turun tgk bola tu sebenarnya bkn nak tgk sgt pun
tp nak menyentap teh O panas + roti kering jer
walaupun xbape sedap... tp kalu dah ramai2 cmtu
mmg best jadinyer...

papepun bola adalah game yg merapatkan hubungan sesama keluarga
sesama teman walaupun ade yg jadi musuh jap sbb feberet msg2 lawan
macam kat hostel dlu... teman2 dah jadi mcm adik badik
senior dah jadi mcm abg and kakak sendiri...
tetiba lak tingat abg Mizie... abg Amir... abg pe tah sorg lg tu
fanatik England die nieh... lupa lak nama...

bola... kau bawa aku kembali bersama kenangan lalu
ohhh... indahnyer..


E195: Seandainya...



Current Mood: Xtentu Arah! Arrghhh!!!

Assalamualaikum... before aku wat coretan panjang
meh kite dgr lagu radja nieh... best tau
nie lagu baru dorang... aku dgr lgu nie dri blog bradermacho smlm
terus suka and download... jom layan jap!



Download this song: Radja - Seandainya

engkau yang pernah mengisi cerita hidupku
engkau yang pernah memberikan aku cintamu
mengapa kini kau pergi tinggalkan diriku
setelah kau luluhkan hatiku untukmu

aku menyayangimu
dan aku mencintaimu
kekasihku...


seandainya bila waktu dapat berubah
aku ingin ulang kisah yang pernah ada
dan biarkan cinta basuh luka yang tersisa
agar ku terlupa dari rasaku yang fana
tapi kini semua tlah sirna
bersama bayangmu cintamu dalam hidupku

engkau yang dulu selalu ada di sisiku
engkau yang selalu bisikan aku cintamu
mengapa kini kau pergi tinggalkan diriku
setelah kau luluhkan hatiku untukmu



Errm... aku dalam mood tah ape2 nieh
aku marah... aku geram... aku sakit ati
kenapa die wat aku camni?
pe salah aku? ape aku dah wat kat die?
kalu ada aku wat salah cakap la... tp
die pilih untuk diamkan diri... msg xbls... call xjawab
ada artikel tu kata kalu lelaki diam... bagi dia masa
aku dah bagi die masa tp kenapa sampai macam nieh?
kalu aku ader sakitkan ati die ke... wat salah ke..
cakap la... aku lei trime ape..
aku cuma xlei trime bila die diam macam nieh
ati aku nieh rasa sakit sgt..
org kata kalu ade masalah bawak berbincang...
bila kite bincang leklok everything work it smoothly rite??
tapi mcm mana aku nk bincang bla dia lgsg xnk bagi ruang?
sampai kadang2 aku wat kptsn utk diam jer
aku ingt diam aku akan redakan semua... perasaan... keadaan
tapi it become worse...
more worse than everything i thought...

arinie sajer... dah 3 kali airmata nieh jatuh
aku xnak nangis... aku dah penat nangis
tp airmata tu jerk yg slalu bawak pergi rasa rindu yg dtg
pg td pas tgk citer The Magician Of Love
aku tingat dier.. terus kol die tp die xjwb pun
kali kedua aku ingt dia akan jawab tp dia letak terus
sedihnya time tu tuhan jerk yg tahu
aku capai Bear2 lalu aku peluk kuat2
i try to be strong! tp xboleh...
aku ttp rasa nk nangis... huhuhu...




E194: Menghitung Hari

Current Mood:

Assalamualaikum... aku dlm mood kerinduan
ngeh3... yelah mmg aku rindu pun
rindu dier, rindu teratak, rindu sgalanye
arinie dier bz ngn kenduri tawen kakaknyer
so aku xnk disturb la... mst die bznyer...
lagipun masa makin suntuk
lepas nieh aku akan kembali sibuk dgn studyku
xde dah masa nk lepak2 dpn tenet and blog walking
tp insyaAllah aku akan cuba hapdet gak



Nie adalah rerama or dlm bahasa omputihnyer butterfly
butterfly? 'mentega terbang'? pape jelah! ehhe
rerama nieh masuk lam umah aku ptg td
tp hampir arwah dikerjakan dak botak
die xlei terbang dah... dak botak punyer keje
tp lum mati lg
so utk mengelakkan die arwah aku pun ambik la
and letak kat lemari solek aku... wat perhiasan
nie pun ade lg... langsung xgerak
tp bla aku sentuh sayap dier gerak lak
huhuhu... ape2 jelah

Errm... sebenarnya aku xsabor nk balik kmpg nieh
sekarangkan musim buah rambutan
mst byk punyer buah atas pokok kat umah nenek aku tu
tp yg kureng best psl balik kmpg ialah...
tu tandanya cuti aku akan berakhir
waaa.... so xbest maaa...
alkisah balik kampung...
aku akan balik ke Merbok, Kedah pd 8 aribln
then aku akan ke Ipoh utk register sem 3
cpat btul masa berlalu... dah masuk tahun 2 rupanya aku
lepas tu aku akan kembali ke kampung
pasal kuliah bermula pd 14 aribulan
aku akan ke ipoh kembali pada 12 aribulan
pasal adik aku akan register kat UTP pd hari tue
Atin tinggalkan Ipoh... adik aku lak ganti tmpt dier
ehhe... aku tak kesorangan di sana!
dan aku akan kembali ke hostel pd 13 aribln
dan memulakan sem 3 pd 14 aribulan
so sad maaa...

so... kesimpulannya cuti akan tamat...
huhuhu... dari 3 bln masih berbaki 14 hari
so dgn masa yg tinggal sket nieh
aku cadang2 nk pi tgk Sepi kat panggung
badi sepi kena kat aku coz aku mmg ngh sepi tnpa member la...
aku akan excited nk tgk citer nieh
pasal dri review time blog walking... kbyknnyer puji citer nieh
hope sgt citer nie akan sama mcm citer Cinta dlu
sok aku nak call Aya... ajak die gi ambik sijil SPM kt skolah
pastu nak ajak die pi panggung tgk Sepi..
harap sgt plan aku nieh menjadi
kalu die xnk tgk aku ajak jelah adik aku utk temankan aku
reda jelah... blanjer pun blanjer la

oklah... aku nk tgk movie nieh!


E193: Blogging History!!!

Current Mood:

Assalamualaikum... itulah kenyataannya
walaupun aku agak sedih td.

Blog nieh mula dibangunkan seawal jam 12 tengah mlm smlm
mulanya aku masih enggan menerima hakikat
yg blogdrive semakin berat and lambat loading...
tp smlm adalah kali kedua blogdrive tenat
dan akhirnya aku akur pd kehendak takdir.. ngeh3
mulanya sedih gak lar... korg xtahu how much i love that teratak!
tp nak buat mcm mna... benda dah jadi
then aku try untuk guna coding yg sama kt blogspot
tp gagal... aku makin pasrah tika nieh!
dan akhirnya aku pun menaip 'blogskin' then 'blue black'
dgn harapan aku akan menemui layout yg sama
tp untuk blogspot! dan alhamdulillah
aku berjaya menemuinye! tuhan jer yg tahu betapa epynye aku saat tu!
dan aku pun memulakan tugas mengedit coding
walaupun itulah paling aku benci skali!
tp tugas aku agak mudah kerana aku cuma copy and paste jer
dan dalam jam 3 pgi aku berjaya menyudahkan keje2 mengedit!
dan saat nieh gak aku menyapa big boss
ngeh3... smlm kena brainwash xhengat
kenapa? ( akan diceritakan dlm entry seterusnya. insyaallah! )

Niat nk wat new blog nie asal dri die gak
smlm lepas di'brainwash' dgn clorox oleh bigboss
aku ingt nk hapdet balik la entry utk smlm tu
yelah.. aku nieh kalu time jiwa kaco cmtu
i dont need a therapist... but i juz need my teratak + 1 sesi brainwash!
tp blogdrive punya lembab giler hah
first time ia menjadi selembab itu! aku pun xtau nape
bla aku click jer asyik kuar connection interup.. pe tah.. xpaham aku
aku pun minta la bigboss tlg tgkkn
dia kata ok tp lembab tahap gaban hah
aku punya dok bayang mcm2 dah
aku xready utk ilang blog tu sebenarnya
tu yg makin bertambah2 jiwa kaco tu
dan akhirnya berkat ketekunan hampir 3 jam
lahirlah teratak junior! ngeh3
im little bit happy coz aku still blei guna layout yg sama! he3

sedar tak sedar... teratak junior nie adalah blog peribadi ke3 milik aku!
aku mula berblogging nie dgn wordpress
asalnya hanyalah pusat pengumpulan artikel2...
tah macam mna ati aku terbuka utk mulakan personal blog
maka terhasillah bila jari berbicara pd 21 April 2007


bila jari berbicara

sebelum berpindah ke teratak pd 19 Mei 2007


teratak

dan semalam... tika awal dinihari 27 Jun 2008
aku selamat berpindah ke teratak junior!
harap ini adalah blog peribadi terakhir sebelum aku berhenti blogging

sebelum aku blah... meh kita layan lagu nieh
Salju Di Danau Rindu by Exist! one of my feberet!



Download this song: Exist - Salju di Danau Rindu

Tak pernah ku kesal
Memilih dirimu

Biarpun pudar kelam masa silam
Bagiku kasih sayang satu anugerah
Tak ternilai olehku


Benarlah katamu hidup penuh pura
Tetapi tidak pada diri ini
Cintaku tulus suci yang lahir dari hati
Salju di danau rindu

Mengapakah sukar menyakinkan cinta
Yang terbiar layu disirami duka
Sedangkan diriku umpama pengemis
Mengharap kasihmu itu
Izinkanlah aku menyintaimu
Dan sesungguhnya cintaku satu...


E192: Download Lagu





Terlalu Cinta - Rossa: Download Here!

You Are My Sunshines - 100 Children Songs:
Download Here!
Never Be Replaced - 1st Lady: Download Here!
Sepi - Yuni Shara ( OST Sepi ): Download Here!
Sepi - Instrumental ( OST Sepi ): Download here!

Rahsia Hati - Maya Karin feat Cico ( OST Kuliah Cinta ): Download Here!
Salju Di Danau Rindu - Exist: Download Here
Seandainya - Radja: Download Here!
Selamat Pagi - RUN:
Download Here!
Karam - Zabarjad: Download Here!
Langkawi Geopark Theme Song: Download Here!
Kasih Tidak Terjamah - Syura: Download Here!
Sepi Sekuntum Mawar Merah - Ella: Download Here!
Setia Kukorbankan - Fauziah Latiff: Download Here!
Ada Untukmu - Nubhan AF6: Download Here!
Kembali - Amy Mastura: Download Here!
Korban Cinta - Aris Ariwatan: Download Here!
Cinta Dalam Hati - Ungu: Download Here!
Sinar Pengharapan - Azad Jazmin ( OST Enigma ): Download Here!
Sayang Padaku - Kyai Kanjeng ( OST Dilema Wanita ): Download Here!
Cuppycake Song - Strawberry Shortcake: Download Here!
Kenangan Bersamamu - Lefthanded: Download Here!

E191: Akhirnya!

Assalamualaikum... akhirnya aku akur
akur dgn kelembapan blogdrive...
and kali nieh aku di sini...



Yes! Im done with the past!
Benda yg lama harus aku biar berlalu
dan kali ini izinkan aku bertapak di bumi baru
yg berpindah hanyalah hosting... new name
tp yg lain sumanya kekal sama.
Pastinya entry E191 nieh hadir dgn due version
di sini sebagai entry pertama
dan di sana sebagai entry terakhir!
tp still dgn title yg sama.
tp ingin aku ingat di sini
ini tetap teratak usang aku!
xde beza dgn yg lama!
oklah... ade benda lum settle di sana
so... babai!


LilyloverDiary Version 1.0

E190: Sick!



Current Mood: Not feeling well

Assalamualaikum... aku xbape sihat sket arinie
segala2nya tak sihat... mental and fizikal
huhuhu... ckp mcm org sakit jiwa jerk aku nieh
tah la... segala2nya lain mcm hari nieh
nie aku ngah kesejukan... dibaluti oleh tshirt and sweater

jugak berteman tuala kecik...
huhuhu
ubat jerk xmkn lg...
tp kalu ubat luka ati mna nak cari ek?

siang td aku kuar ngn mak aku
and Atin join skali...
tu yg wat aku best

memula pi bank utk settlekan yuran kolej

pastu ktorg pun hantar laptop Atin kat kedai utk format

then ktorg pi Billion
Atin blanjer aku ngn dak botak mam jagung cawan tu
pastu aku pi beli bekas utk simpan suma harta benda aku
bekas jaring2 tu... yg saiz besar punyer

utk aku simpan segala wayar... external hardisk... USB Hub... mouse

yelah... aku dah nak balik ipoh

kalu kat umah nie xpelah aku letak lam kotak
kalu x mst bersepah la dlm beg lappy nnt
after tu terus balik la
Atin mai dok umah aku dlu
dah lama dia tak lepak bilik aku
and hari nieh dia lepak lg

dia on lappy die...
installkan ape yg patut

download ape yg xde... ehhe
dlm kul 10 cmtu baru die balik
Sok pg dia dah nak balik Perlis

" Atin... all the best ya!
Selamat belajar... jaga diri baik2 kat sana...

Doa aku mengiringi ko slalu... "

Nota hati... benda ni patutnye aku dah xckp lg
tp mlm nie sumanya jadi lain
aku ingt aku faham ati aku...
rupanya aku sendiri xmengerti ati aku

aku pun xtahu nak citer mcm mna
tp ko baca lirik nieh.. and ko akan paham sket2



Download this song: Rossa - Terlalu Cinta

Jangan dekat atau jangan datang kepadaku lagi
Aku semakin tersiksa karena tak memilikimu

Kucoba jalani hari dengan pengganti dirimu

Tapi hatiku selalu berpihak lagi padamu
Mengapa semua ini terjadi kepadaku


Tuhan maafkan diri ini
Yang tak pernah bisa menjauh dari angan tentangnya
Namun apalah daya ini

Bila ternyata sesungguhnya aku terlalu cinta dia…

Tapi hatiku selalu berpihak lagi padamu

Mengapa semua ini terjadi kepadaku
Tuhan maafkan diri ini

Yang tak pernah bisa menjauh dari angan tentangnya
Namun apalah daya ini

Bila ternyata sesungguhnya aku terlalu cinta dia

Mengapa semua ini terjadi kepadaku
Tuhan maafkan diri ini

Yang tak pernah bisa menjauh dari angan tentangnya
Namun apalah daya ini

Bila ternyata sesungguhnya aku terlalu cinta dia…
Aku terlalu cinta dia…

td aku tido awal coz mata nieh mmg xmampu celik dah
aku terjaga dalam kul 2 cmtu
then terus aku capai encet aku

teka sape yg call aku and msg aku
dia yg dulu pernah sakiti ati aku
aku pun xtahu la knape ati aku nie baik sgt
even dia dah wat aku separuh giler
ati aku still nak maafkan die

otak aku nie dah try nk racuni ati aku spya aku benci die
tp kptsnnye... otak dan ati aku xsependapat

huhuhu... akhirnya tgn akur dgn keputusan ati
lalu bls la msg die... byk kali gak pastu stop
die stop psl mrh aku xjawab soalan die

aku ingat dia xmsg dah...
aku pun on9 la

time ngan best dok menaip tetiba msg masuk
die sapa aku dgn sepatah kata jerk...
tp sepatah tu yg buat airmata aku jatuh tiba2
sepatah yg slalu ktorg guna dlu

argghhh... bodohnya!
knape mesti nangis psl die Nad?

Dah lama sgt kau tinggalkan dunia suram tu...

knape ulang lg mlm nieh Nad?
duhai ati... knape nak setia pd org yg xsetia?


Okeylah... aku rasa baik aku blah
ati aku mcm xde perasaan dh...
otak lak kata aku bodoh!
bodoh ke aku?
sblum otak aku maki ati aku sendiri

baik aku blah... mybe aku perlukan ruang utk pikir

Tuhan... tunjukkan aku jalan terbaik
Teman... aku perlukan kalian saat nieh!
Help mee plzzz!
Daaa...

E189: Cyaiyok! Cyaiyok!



Current Mood: Happy++
TIme: 6.58 am


Assalamualaikum... ehhe
NIe adalah entry utk 25 Jun 08

mcm yg dah dibagitau smlm...
kan aku ader kenduri hari nie

tu yg posting lambat giler

balik smalam pun dah lewat..

kul 9.30 bru sampai umah
aku stay umah Atin dari ptg la
time aku sampai tu dia ngah ngasuh budak
cute seh itu budak...
lepas mak bdk tu dah ambik aku ngn die la borak2 dlm bilik..
bercakap psl mmbr lama aku, Ajmal
nama nie pernah muncul dlm posting2 aku
ala... musuh ketat aku bla men badminton dlu

Ajmal nie dah nak fly ke Mesir!

tp mamat nie pemalu giler
aritu time aku ngn Atin lepak dpn umah die...
ktorg nmpk lar die bawak adik die round2 taman
bla die nmpk jer ktorg...
terus di patah balik

umaaiih... malu ngalahkan aku

Okla... kenduri umah Atin kenduri kesyukuran la
psl Atin dpt masuk USM

Jumaat nie die akan tinggalkan bumi Langkawi
dan akan daftar pd 28 Jun nieh




More at
MyScrapbook

Kenduri bermula dgn Majlis Bacaan Yasin dlm kul 3
lebih
lepas tu makan la... makan bihun soto... best!
lepas aku aku ngn Atin wat agenda sndri la
ehhe... maklumla antara mmbr2 lama
aku jer yg dtg...
Zaty kat Key Ell... Azah lak kat Perlis aku jer kat sini...
lagipun sekurang2nya die happy
ingat nk snap pic... tp bz ngn si kecik tu
terus ktorg lupa
bla ingt jer tudung pun dah buka utk solat maghrib
so xjadi bergambor la ktorg... ehhe

Okeylah Atin!

Wish you all the best!
jgn riso la.. senior xmakan org k!
kalu dorg usik ko... ko tepon aku

nnt aku antor akunyer otomen
untuk fire dorg tu k!
ehhe... jgn sedih2 dah kat sana..
ada problem juz msg me ok!
biar jauh tp aku akan tetap ada utk ko!
anything. anytime. anywhere.
tp plz jgn minta aku pi ke Penang sepantas kilat
psl perjuangan aku kt ipoh lum selesai
mana lei tinggalkan mcm tu jerk kan?
Good Luck Friends!

Erm... balik jerk smlm aku mmg xlarat dah
mata dah ngantuk giler siap terlelap kat sofa lagi
so aku pun wat kptsan utk tido jerk
tp aku xtutup lampu pun knp?
aku nak bangun tengok bola lor

kalu aku tutup comfirm hanyut terus
mula2 terjaga kul 3...
arrgghh
malas lar nk tgk awl2...
so aku sambung tido balik
then terjaga kul 4...
terus bangun tgk bola la
time tu bru 1-1
pastu Jerman masuk gol kedua..
tp xlei tgk psl siaran terganggu
sronok jap aku...
tp dok kejap Turki lak samakan gol

huhuhu... aku dah pasrah nieh..
pk msk lar nk tgk smpi abis...
stg kalah aku gak kuciwakan

tp ati aku lak kta Jerman akan menang

so tunggu la... and beberapa minit terakhir

Jerman gol lg!
Yahhoooooo!
aku dah melompat kesorangan nieh
best tak terkira...
muahaha... statement xlei blah nieh
aritu bukan main xngaku peminat setia Jerman
ngeh... ngeh... ngeh...

pas tgk bola aku pun on tenet la

elok on jer aku dah kena embuss ngn big boss
salam idak... ape idak terus suh aku buka blog pokcik
aku pun ingatkan ape la..
cepat2 lar buka...
rupa2nya die nak gitau
yg BM dah guna domain baru...
www.blogmenjerit.com
tu lar urlnyer... masuk2
byk info bagus kt situ...




E188: Little bit OK


Assalamualaikum! =)
sblm nak ckp lebih2...
nak aku tegaskan di sini
hal semalam adalah SPAM!!!
xde makna... xde kena mengena dgn aku hari nieh!
ehhhe... spam kan menganggu jerk!
aku epy jerk!ehhe
Errm... setelah 6 hari berpuasa
esok aku akan stop jap
sebabnyer...
aku telah diwajibkan utk hadir
ke satu kenduri kesyukuran...
ehhe... mmbr aku punyer kenduri la

so esok aku akan pi kenduri die

mybe jgk pertemuan terakhir b4 die ke penang nun

sebab pe terakhir?

esok jelah aku citer... ehhe


Aku malas nak citer panjang dah nie

mlm nieh ada satu benda wat mood aku terbang
huhuhu... kaspersky! i hate you!!!!
tp ko gak slalu protect lappy kesayangan aku nieh!
xkira.. nak benci gak

coz kadang2 ko slalu wat aku sakit ati!!!

nie nak titon awal pun terpaksa aku batalkan
manalah aku lei tido kalu xde guard yg protect lappy aku nieh!
dah ler smlm mimpi jumpa boye
kang tak psl2 mimpi dimakan boye terus aku...
huh
skrg nieh aku dah ganti license tu and xblacklist pun
tp bla aku update jerk..
die tulis
update is not required
lei percaya ke?
huh.. cam x jerk!

aku nie dah ler fobia ngn virus
tu psl aku kena cari gak key tu...
dah ler sok nk bgn awal neih
nak pi umah mmbr mkn kenduri...
huhuhu
before aku blah...
nieh ade sket hasil seni aku yg xseberapa
kali nie aku dah guna pict housemates aku sebagai bahan xperimen
ehhe.. sorry ek korang..
gmbr nie paling sesuai utk tiga2 tutorial tue!






ehhe... ilmuku pasal PS bertambah lg...

TQ tenet!

coz jd guru yg baik sepanjang cuti nieh!
ngeh... ngeh... ngeh

last but not least!

scrapbook aku lar



Nak tgk beso punyer version silalah bertandang ke MyScrapbook


kit bye bye


i alway hope that it's you!